• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicklas Grodt Degn

Landstræner om infight i landsholdslejren: Alle familier har uenigheder

Foto: Getty Images

Gareth Southgate kalder sagen mellem Raheem Sterling og Joe Gomez for afsluttet og sammenligner det engelske landshold med en familie.

Af Nicklas Grodt Degn

Der er grøde i den engelske landsholdslejr. Spændingerne fra weekendens topkamp mellem Liverpool og Manchester City fortsatte ind i den igangværende uge, da det tirsdag kom frem, at Manchester City-spilleren Raheem Sterling havde taget halsgreb på Liverpool-forsvareren Joe Gomez i landsholdslejren.

Som konsekvens er Sterling blevet udeladt af truppen til torsdag EM-kvalifikationskamp mod Montenegro, men mere er der ikke længere i den sag, hævder de to spilleres landstræner.

Læs også:Manchester City-stjerne droppet til landskamp efter infight med Liverpool-spi...

- Beslutningen om at udelade Raheem til kampen på torsdag er blevet truffet, og det er slutningen på den sag for mig. Vi er nødt til at komme videre, og derfor er det vigtigste at holde sammen på gruppen. Det er stadig muligt, efter at følelserne blev roligere i går. Alle arbejdede gennem det, og jeg er meget imponeret over spillerne, siger Gareth Southgate ifølge Sky Sports.

Southgate fastholder, at kemien blandt de engelske landsholdsspillere generelt er god.

Læs også:Guardiola afviser sarkastiske kommentarer om VAR

- Jeg elsker alle mine spillere. Vi er som en familie, og alle familier har uenigheder. Det vigtigste for en familie er at kommunikere disse uenigheder og at arbejde sig gennem dem.

England møder torsdag Montenegro i EM-kvalifikationen og tre dage senere Kosovo i kvalifikationens sidste kampe. England topper gruppe A med 15 point og vil allerede med en sejr over Montenegro sikre sig en billet til sommerens EM-slutrunde.

Læs også:Sarkastisk Guardiola "takker" dommeren efter VAR-drama

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020