• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kristian Porse

Lang næse til Kane og Sterling: Henderson vinder årets spiller i England

Foto: Getty Images

Det engelske fodboldforbund har tirsdag aften offentliggjort, at Jordan Henderson har vundet prisen som årets spiller i England foran Raheem Sterling og Harry Kane.

Af Kristian Porse

Liverpool-anføreren, Jordan Henderson, er tirsdag aften blev kåret som årets spiller i England. Det oplyser det engelske fodboldforbund. 

Læs også:Efter Harry Kanes skade: Tottenham tilbudt gammel kending

Midtbanespilleren vinder dermed prisen foran to prominente navne i form af Raheem Sterling og Harry Kane, der henholdsvis fik en anden- og tredjeplads. 

Jordan Hendersons 2019 har da heller ikke set helt skidt ud, da han både har været med til at vinde Champions League med Liverpool, mens han også har været en del af det engelske landshold, som har sikret deltagelse ved EM i sommeren 2020. 

Læs også:FA Cup-kamp er blevet aflyst

29-årige Henderson har samtidig også spillet en stor rolle i Liverpools fremragende halvsæson, der blandt andet gør, at de i øjeblikket ligger på førstepladsen i Premier League med 14 point ned til nærmeste forfølger samt en kamp i hånden. 

Læs også:Jürgen Klopp håber på trio til Manchester United-kamp

Læs også:Søndagens rygtebørs: Klopp kigger på Barca-kant

Læs også:Tilfreds Klopp: Vi kunne have lukket kampen tidligere

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.