• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Lars Friis nærmer sig afslutningen i Brentford: Håber på nyt job hurtigt

Den danske træner siger farvel til Brentford og London denne sommer, hvor han vender tilbage til Danmark og håber på en spændende udfordring efterfølgende.

Af Kenneth Jensen

Det er halvandet år siden, at den danske træner Lars Friis blev ansat i Brentford, og nu er han nær afslutningen på sin tid i London-klubben.

Den snart forhenværende Brentford-mand har arbejdet både som udviklingstræner og senest som træner for B-holdet i den Matthew Benham-ejede klub, men denne sommer har han valgt at vende hjem til Danmark og ikke mindst familien.

Og selv om han ikke har noget nyt arbejde på hånden i øjeblikket, håber danskeren på at komme tilbage i gamet meget snart.

- Jeg ser frem til at nyde noget tid med min familie i løbet af sommeren. Jeg har ikke noget på plads, så det er ikke sådan, at jeg stopper her for at tage et andet job eller være i en anden klub. Jeg håber, at jeg er i stand til at komme tilbage (i et job, red.) med det samme. Jeg tager ikke en lang pause, for fodbold er min passion - det er mit liv - og at udvikle spillere til at vinde kampe er mig. Alt omkring fodbold driver mig, så jeg kan forhåbentlig komme tilbage snarere end senere, siger Lars Friis i et interview med Brentfords hjemmeside.

Danskeren forklarer, at det en dag også kan være en mulighed at komme tilbage til Championship-klubben.

- Jeg er nødt til at være ærlig og sige, at jeg håber, jeg en dag kan komme tilbage. Det er mit mål. At få en rolle her om nogle år ville være fantastisk. En af de ting, jeg bemærkede, da jeg kom til klubben, var, at når man går gennem hovedporten, kan man med det samme føle, at det er en familieklub. Det er sådan en venskabelig klub. Man sidder i kantinen på Jersey Road med citater og ord på væggende, men det er ikke kun ord, siger Lars Friis om Brentford.

Den 43-årige dansker har en fortid som assistent i både AGF og FC Midtjylland.

Superliga

Optakt: Hobro IK - OB

Hobro IK har kun tabt en gang i sæsonen, men OB kommer på trods af tre nederlag i sæsonen fortsat som favorit til sej...

Mere Superliga

Fokus