Tidligere Arsenal-forsvarsspiller Lauren siger, at man i hans tid aldrig ville have ladet Marcus Rashford få så god en kamp, som han fik i søndags mod The Gunners.

Der var engang, hvor The Gunners var uovervindelige. I sæsonen 2003/2004 gik man hele PL-sæsonen igennem uden et eneste nederlag. Det blev nemlig til 26 sejre og 12 uafgjorte. I dag har piben en lidt anden lyd. 

Forleden spillede Arsenal nemlig mod Manchester United på Old Trafford i et opgør, Wengers tropper tabte med 2-3. Det var i høj grad, fordi en vis Marcus Rashford lavede to mål. Men det var aldrig sket dengang, Lauren var at finde i Arsenal. Det siger den tidligere forsvarsspiller til BBC Match of The Day.

 - Arsenal-forsvaret intimiderer ikke længere modstanderen. Jeg mener, hvis du ser kampen mod Manchester United forleden, var der en 18-årig dreng, der var inde i det lille felt mod to af vores midterforsvarere. Vi bakkede, bakkede og bakkede, og der var ingen, der kom ud (for at tage duellen op med Rashford red.). I vores tid ville vi have sat ham ud af kampen i det første minut. I vores tid med Martin Keown og Sol Campbell var angriberne decideret bange for vores forsvar.

Arsenal har mulighed for at vise solide defensive takter i morgen, når Wengers tropper gæster Tottenham på White Hart Lane.

SENESTE NYT...
OP | NED