Bilic usikker på Carrolls West Ham-fremtid
2016-03-05 16:00

Leicester City kæmper videre i bestræbelserne på at hente Ahmed Musa i CSKA Moskva. Spilleren selv vil dog hellere til London.

Leicester City toppe fortsat Premier League, og har overrasket alt og alle i denne sæson. De gode resultater har da også gjort, at Premier League-klubben begynder at handle som et tophold. Tilbage i januar var man ude efter CSKA Moskva-angriberen Ahmed Musa, der dog valgte at afvise englænderne.

Leicester tilbød angiveligt op mod 19 millioner pund for at lande en aftale, men måtte stå skuffede tilbage. Det har dog ikke fået PL-topholdet til at give op. Til januar jagter man nemlig chancen på ny, men Leicester har et mindre problem. Spilleren selv vil nemlig hellere til Arsenal:

- Hvilken klub bliver min næste? Jeg er egentlig ligeglad. Du kan dog være helt sikker på, at jeg går efter at spille. Jeg gider ikke at sidde på bænken, så jeg skal til den Premier League-klub, der tror på mig. Jeg ville dog blive meget glad, hvis Arsenal gik efter mig. Jeg har støttet holdet, siden jeg var seks år, og det ville være stort at spille der, siger Ahmed Musa til Championat og fortsætter:

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg vil spille sæsonen færdig i CSKA Moskva. Her vil jeg hjælpe klubben med at vinde trofæet. Efter sæsonen vil jeg dog se på en eventuelt ny klub, udtaler han.

Ahmed Musa har angiveligt en frikøbsklausul på 22,4 millioner pund. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?