Leicester kunne ikke knække Aston Villa

Leicester og Aston Villa spillede uafgjort i den første af to semifinalekampe i Carabao Cup.

Efter tre sejre på stribe måtte Leicester City nøjes med et uafgjort resultat, da de tog imod Aston Villa i den første semifinale i Carabao Cuppen onsdag aften.

Begge mandskaber stillede med stærke startopstillinger, og Leicester havde blandt andet Jamie Vardy tilbage i startopstillingen efter en kort skadespause. Kasper Schmeichel passede som sædvanlig også målet for Leicester.

Den danske landsholdskeeper kunne dog ikke stille meget op, da Aston Villa bragte sig foran efter 28 minutter. Anwar El Ghazi sendte et indlæg ind i boksen til Frederic Guilbert, der fik dirigeret bolden i mål fra tæt hold.

Leicester City sad efterfølgende på både spil og chancer, men de kunne ikke få prikket bolden i mål til trods for store chancer.

Det fik Leicester-træner Brendan Rodgers til at sende Kelechi Iheanacho i aktion knap tyve minutter før tid, og det var en indskiftning, der straks gav pote. Få minutter senere sendte nigerianeren nemlig udligningen i mål efter et dyrt boldtab af Aston Villa på egen banehalvdel.

Leicester havde flere chancer for at sikre sejren, men det lykkedes dem ikke. I stedet sluttede det 1-1 i det første semifinaleopgør.

Returopgøret spilles den 28. januar, og vinderen skal møde enten Manchester City eller Manchester United i finalen.