2016-01-14 06:40
Foto: Alastair Grant/Polfoto

Leicester City-manager Claudio Ranieri var stærkt tilfreds med sine udvalgte efter onsdagens flotte 1-0 sejr ude over Tottenham.

Der var et brag i vente, da Tottenham onsdag havde besøg af Leicester City på White Hart Lane. Begge mandskaber er i storform for tiden, hvor gæsterne dog har været sæsonens helt store overraskelse. At Claudio Ranieri´s mandskab hører til i toppen i denne sæson blev dog bevist, da Leicester trods pres endte med at vinde opgøret med 1-0. 

Et resultat der skaber glæde hos manager Ranieri, der hylder sine udvalgte for at slå "et af de bedste hold i Premier League". 

- Vi vidste, at det ville blive en rigtig svær kamp. Tottenham er et af de bedste hold, og de har så mange gode spillere. De første 15 minutter var helt utrolige. De pressede os i bund, og selvom vi gerne ville op og presse dem, var det helt umuligt. Vi bevarede dog roen, mens vi langsomt blev bedre. Det endte i to gode kontramuligheder, siger Claudio Ranieri til klubbens hjemmeside og fortsætter: 

- Anden halvleg var en fantastisk affære. Begge hold jagtede sejren med alt, hvad de havde. Vi skabte nogle gode chancer, og det samme gjorde Tottenham. Vi fik scoret, inden Kasper Schmeichel havde en forrygende redning overfor Harry Kane, udtaler manageren. 

Sejren bringer Leicester City op på 43 points, hvilket rækker til andenpladsen i Premier League. Samme pointantal som Arsenal på førstepladsen. Her har begge hold tre points ned til Manchester City på tredjepladsen. 

SENESTE NYT...
OP | NED