2016-02-14 16:40
Foto: Matt Dunham/Polfoto

Claudio Ranieri mener, at Leicester City hvade slået Arsenal 11 mod 11, og langer ud efter dommer Martin Atkinson.

Søndag var der topkamp, da Arsenal hjemme havde besøg af Leicester City. Et opgør der kunne få afgørende betydning for Premier League-mesterskabet, og topkampen på Emirates Stadium fejlede da heller ikke noget. Masser af tempo, drama og mål var ingredienserne i et forrygende opgør, hvor Arsenal i overtiden lykkedes med at knække de evige underdogs. 

Scoringen faldt efter en dramatisk kamp, hvor Leicester City fik Danny Simpson smidt ud efter to gule kort. Forinden havde Jamie Vardy ellers bragt gæsterne foran, men efter udvisningen tog Arsenal fat med to træffere i slutfasen. Udvisningen skaber da også tydelig irritation hos Leicester-manager Claudio Ranieri: 

- Det var en helt fantastisk kamp. Der var masser af tempo, mens duellerne var hårde og fantastiske. Jeg tror på, at vi havde vundet denne kamp, hvis vi havde fået lov at spille ti mod ti. Ved begge advarsler til Simpson er der frispark, men der er ikke gult kort i en eneste af de to situationer. Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor han (dommer Martin Atkinson red.) smider ham ud, siger en vred Ranieri til den samlede presse efter kampen. 

Med sejren åbner Arsenal for alvor op for mesterskabskampen i Premier League. London-klubben er nu bare to points efter Leicester på førstepladsen. 

SENESTE NYT...
OP | NED