N´Golo Kante måtte udgå senest for Leicester City, og manager Claudio Ranieri håber ikke, at det står slemt til med storprofilen.

Leicester City har været eventyrholdet over alle i denne Premier League-sæson. Holdet fører sensationelt en af verdens bedste ligaer, selvom man i sidste sæson længe så ud til at rykke ned. En af årsagerne til den store succes har været 24-årige N´Golo Kante, der har sprudlet i begge ender af banen for topholdet. 

Lørdag løb Leicester og Kante dog ind i problemer. I en smal sejr over Norwich måtte Kante nemlig udgå med en skade, der skabte bekymrede miner på sidelinjen. Her håber manager Claudio Ranieri da heller ikke, at han skal undvære sin storprofil længe: 

- For at være ærlig ved jeg ikke, hvor alvorligt det er. Jeg håber virkelig ikke, at det er slemt, for han er rigtig vigtig for vores hold. Jeg må dog siger, at Andy King erstattede ham med stor, stor klasse, siger Ranieri på et pressemøde efter kampen lørdag og fortsætter: 

- Kante har haft nogle muskelproblemer gennem hele sæsonen. Han har altid mærket til det, og vi passer godt på ham gennem træningerne. Jeg tror ikke, at det er alvorligt denne gang, udtaler manageren. 

Leicester fører Premier League med fem points ned til Arsenal og Tottenham. Begge konkurrenterne spiller søndag. 

SENESTE NYT...
OP | NED