2016-03-23 12:20
Foto: Rui Vieira/Polfoto

Claudio Ranieri står til at blive belønnet for sin pragtpræstation i spidsen for Leicester i denne sæson.

Leicester har i indeværende sæson imponeret ikke bare stort, men usædvanligt meget. Med syv runder tilbage ligger de fortsat øverst i Premier League-tabellen og endda med et forspring på fem points ned til Tottenham på andenpladsen. 

Inden sæsonen overtog Claudio Ranieri tropperne hos Leicester, der sæsonen inden længe havde stået til nedrykning, men formåede at redde sig på imponerende vis. Og nu står de altså til at vinde ligaen med italieneren i spidsen. 

Det har fået Leicester-ledelsen til at ville forlænge kontrakten med sensationstræneren. Den 64-årige manager sidder i øjeblikket således med en 1,5 millioner pund pr. år-kontrakt, men efter den flotte sæson, er Leicester ifølge Mirror villige til at fordoble den løn. 

Tidligere har Ranieri dog udtalt, at han ikke er villig til at forhandle før den indeværende sæson er slut, hvorfor forhandlingerne og en eventuelt forlængelse ser ud til at finde sted før tidligst til sommer. 

Ifølge det engelske medie vil han dog fortsat have en god vej op til de bedst betalte trænere i ligaen, hvor Pep Guardiola næste sæson vil være nummer et med en årsløn på hele 16 millioner pund. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?