• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Andreas Arp

Liverpool ansætter dansk indkastsspecialist

Danske Thomas Grønnemark, der har trænet både FC Midtjylland og AC Horsens, er blevet ansat på en freelanceaftale som indkasttræner i Liverpool FC.

Af Andreas Arp

Opdateret 12.20 med bekræftelse fra Thomas Grønnemark.

Han har trænet både AC Horsens og FC Midtjylland i kunsten at kaste langt, og nu får Jürgen Klopp og Liverpool FC også glæde af verdensrekordindehaveren af det længste indkast nogensinde.

Læs også: Manden bag FCM- og Horsens-succes: Jeg drømmer om indkast

Danske Thomas Grønnemark er nemlig blevet ansat i den engelske storklub, skriver engelske Mirror. Her skal han i første omgang træne akademispillerne, og hvis ansættelsen viser sig at bære frugt, vil han også blive tilknyttet klubbens førstehold, skriver mediet.

Over for tipsbladet.dk bekræfter Thomas Grønnemark, at han er ansat i Liverpool på en freelanceaftale, og at den aftale ikke får betydning for hans arbejde i de danske klubber.

Han er dog pt. ikke tilknyttet AC Horsens, som han i sidste sæson hjalp til masser af scoringer.

- Jeg arbejder stadig for FC Midtjylland, og så arbejder jeg også for en Bundesliga-klub. Det er fortroligt hvilken. Det skal klubben selv melde ud, hvis det skal frem, siger han til tipsbladet.dk.

Selv talte Thomas Grønnemark, at FC Midtjylland og AC Horsens i sidste sæson scorede henholdsvis ni og ti mål efter indkastsituationer alene. Indkasttræneren ville også gerne hjælpe det danske landshold, men det var landstræner Åge Hareide ikke interesseret i.

Tipsbladet.dk mødte for et par måneder siden Thomas Grønnemark til en snak om hans passion for indkast - læs den historie her. 

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus