Liverpool besejrede tamme Manchester City

Liverpool fik revanche i aften på Anfield efter søndagens nederlag til Manchester City i Capital One Cup-finalen. Merseyside-klubben vandt aftenens opgør med 3-0 over de lyseblå fra Manchester.

For få dage siden stod Manchester City med armene i vejret efter en sejr på straffespark over Liverpool FC i Capital One Cup-finalen.

I aften skulle Liverpool forsøge at få revanche i Premier League, da City gæstede Anfield.

Hjemmeholdet havde ændret en del i startopstillingen, hvor profiler som Coutinho og Sturridge blev hvilet. Yaya Toure manglede hos udeholdet.

Liverpool lagde bedst ud og var mest på bolden i kampens indledning.

Manchester City virkede ikke rigtigt til at være kommet ud til kampen i første halvleg, men begge hold havde umådeligt svært ved at skabe chancer de første 30 minutter.

Kort efter stadionuret havde rundet den halve time, bragte Liverpool sig foran. Adam Lallana drev bolden frem, og da spilmulighederne manglede, forsøgte han sig fra lang afstand. Bolden gik mellem benene på en forsvarsspiller og ind i det koreste målhjørne, hvor Joe Hart så en smule skidt ud.

Små ti minutter senere var den gal igen hos udeholdet. Roberto Firmino fandt efter flot Liverpool-spil James Milner på kanten af feltet. Den tidligere City-spiller tog et hurtigt træk ind i feltet, hvorfra han kunne sende Liverpool på 2-0.

Liverpool fortsatte med at dominere efter pausen, og der skulle blot gå 10 minutter af anden halvleg, før Klopps tropper igen kom på tavlen. Otamendi mistede bolden, hvor mange City-spillere blev fanget langt fremme. Det gav en velspillende Adam Lallana muligheder for at føre bolden helt op til City-feltet, hvor han fandt en fri Roberto Firmino, der sikkert sendte Liverpool på 3-0.

Manchester City kom aldrig i gang på Anfield, hvor Liverpool efter 1-0 føringen var i fuld kontrol helt til slut og også havde flere fine forsøg, der kunne have udbygget føringen.

Kampen sluttede 3-0, hvilket betyder, at Manchester City missede en gylden mulighed for at spille sig tilbage i kampen om mesterskabet, da både Leicester, Tottenham og Arsenal smed point i denne runde.