Liverpool cruiser videre i Premier League med sejr over Bournemouth

Liverpool sikrede sig i eftermiddag en forholdsvist komfortabel sejr ude over Bournemouth.

Jürgen Klopp havde valgt at spare en hel del profiler, herunder Sadio Mané, Georginio Wijnaldum og Trent Alexader-Arnold, da Liverpool-mandskabet her til eftermiddag besøgte Bournemouth på den engelske sydkyst.

Den tyske succes-manager havde formentlig det ene øje på tirsdagens særdeles vigtige opgør mod Salzburg, hvor et nederlag kan sende Liverpool ud af turneringen.

Det var dog svært at se, at Liverpool havde sparet så mange profiler, og Bournemouth fik således ikke et ben til jorden.

Efter 35 minutter tog gæsterne føringen, da Alex Oxlade-Chamberlain satte tåen på Jordan Hendersons fremragende aflevering over 70 meter.

Lige før pausen fordoblede Naby Keita så Liverpools føring, og det var i høj grad Mohamed Salahs fortjeneste. Egypteren modtog bolden på kanten af feltet, og spillede så Keita fri med hælen gennem Bournemouths bagkæde på utrolig flabet vis.

Efter pausen var det så Salahs egen tur til at blive noteret for en scoring, og denne gang var det Keitas tur til at være i oplægger-rollen, da han spillede en glimrende bold i dybden, som Salah køligt trillede forbi Aaron Ramsdale i målet.

Derefter havde Liverpool fuldstændig styr på kampen, og kørte sikkert en 3-0 sejr hjem. Dermed udbygger de deres forspring til 11 point ned til Leicester, der dog har en kamp til gode.