• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Liverpool forlænger med afgørende angriber

Liverpool har forlænget kontrakten med Divock Origi, der stod for vigtige mål i sidste års Champions League.

Af Sylvester Guldberg Røn

Divock Origi kom til Liverpool i 2014 fra franske Lille, men indtil sidste sæson havde han ikke markeret sig synderligt i den engelske klub. Han fik dog en hovedrolle i Liverpools vej til Champions League-titlen, da han scorede to gange i semifinale-comebacket mod Barcelona og en enkelt gang i finalen. 

Det lader til, at de vigtige mål er blevet belønnet. Liverpool oplyser nemlig på deres hjemmeside, at kontrakten med den 24-årige belgier er blevet forlænget. Origi er ovenud lykkelig for forlængelsen. 

- Jeg er meget glad for at kunne forlænge min kontrakt. Det giver mig et selvtillidsboost inden næste sæson, ligesom slutningen på sidste sæson var. Så jeg er meget glad. 

- Jeg har altid været komfortabel her i klubben. Jeg har taget forskellige skridt i min karriere, men jeg kan sige, at det var denne klub, der gjorde mig til en mand, siger Divock Origi til Liverpools hjemmeside. 

Liverpool oplyser blot, at der er tale om en lang kontrakt til Origi. Belgieren har scoret 28 mål i 98 kampe for klubben. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus