Liverpool fortsatte den gode sæsonstart og tog tre point mod Brighton

Mohamed Salah blev matchvinder, da Liverpool sikrede sig en 1-0-sejr over Brighton Hove & Albion.

Liverpool fortsatte deres fremragende start på Premier League-sæsonen, da de lørdag aften besejrede Brighton & Hove Albion 1-0 på hjemmebane.

Jurgen Klopps mandskab kom bragende ud af starthullerne og var adskillige gange tæt på i kampens indledning. Blandt andet var Sadio Mane tæt på efter fire minutter, mens Trent Alexander-Arnold sparkede et frispark på træværket efter 14 minutter.

De måtte dog ikke ventet meget længe på scoringen, og den kom efter 22 minutter.

Efter en bolderobring på grund af Liverpools karakteristiske pres, gik det hurtigt, inden Roberto Firmino spillede Mohamed Salah, som med sin førsteberøring sendte en hård, flad afslutning i det lange hjørne fra kanten af feltet. Det var hans 29. hjemmebanemål på 29 hjemmekampe.

Liverpool havde adskillige chancer for at udbygge føringen i første halvleg, og deres store overtag fortsatte i anden halvleg, hvor de ligeledes stod for de fleste chancer. Det blev dog ikke til endnu en scoring.

Derimod var Liverpools brasilianske keeper, Alisson Becker, tæt på at forære et mål, da han forsøgte sig med en dribling efter knap 80 minutter. Han fik dog selv afværget situationen, inden den for alvor blev farlig. Alisson gjorde også skaden god igen, da han kort før tid leverede en flot redning på Pascal Gross' gode hovedstødsforsøg.

Det sluttede med en 1-0-sejr til Liverpool, og resultatet betyder, at Klopps mandskab nu har ni point efter tre runder og en målscore på 7-0, hvilket er nok til en førsteplads i Premier League. Chelsea, Watford og Tottenham kan dog komme op på ni point søndag.