• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Liverpool har overhalet United i ræs om Leicester-profil

Foto: Getty Images

Liverpool og Manchester United har praktiseret et intenst parløb i bestræbelserne på at sikre sig Leicesters James Maddison. Imidlertid ligner det, Merseyside-klubben har overhalet The Red Devils i kapløbet.

Af plbold.dk

James Maddison har udviklet sig til at blive én af de Leicester Citys fremmeste profiler, og derfor er han selvsagt på transferradaren hos nogle af de største klubber i England og Premier League - således også Liverpool og Manchester United.

De to storklubber har eftersigende kæmpet indædt om englænderens underskrift igennem en rum tid, og ifølge den tidligere Premier League-angriber Noel Whelan synes et skifte til Liverpool mest sandsynligt for James Maddisons videre skæbne. 

- James Maddison er uden tvivl en type spiller, der passer ind i Liverpool. Jeg kan klart se for mig, at han skifter til Liverpool. Han kan blive den nye Countinho, fortæller Noel Whelan således ifølge Football Insider. 

James Maddison har kontrakt med Leicester City til sommeren 2023. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.