• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michel Wikkelsø Davidsen

Liverpool-helt ville væk i sommer

Liverpool-helt ville væk i sommer
Illustration

Martin Skrtel overvejede kraftigt at forlade Anfield inden denne sæson, men slovakken er tilbage på toppen og lykkelig over det.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Martin Sktrel blev den helt store helt, da Liverpool lørdag maltrakterede Arsenal på Anfield. Den slovakiske midterforsvarer åbnede 5-1-nedsablingen med to hovedstødsmål, men hvis tingene havde udviklet sig anderledes i sommer, kunne Skrtel have været et helt andet sted end i Liverpool lørdag.

For i sommer var Skrtel på vej væk fra Merseyside efter en skuffende sæson.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke tænkte på at tage væk. Det var ikke nemt for mig i sidste sæson. Jeg var på bænken i anden halvdel af sæsonen, og det var noget nyt for mig. Men det er ikke nemt at forlade en klub som Liverpool, fordi det stadig er en af de bedste i verden. Efter seks år her var det ikke nemt at sige: “Okay, jeg smutter”, siger Skrtel til Liverpool Echo.

Napoli og Zenit, hvor Skrtel spillede inden Liverpool, var blandt de største bejlere, men Skrtel valgt trods flere kampe på bænken at fortsætte kampen hos The Reds, og det er han ikke ked af nu.

- Efter kampe som den i lørdags er jeg bare så glad for, at jeg blev her. Liverpool er en enorm klub, og jeg ville bare bevise over for folk, at jeg kan spille i denne klub, siger Skrtel.

Han og Liverpool skal i aften forsøge at holde fast i fjerdepladsen, når de i London møder Fulham.

Superliga

Mere Superliga

Fokus