Liverpool hev sejr hjem mod Palace

Liverpool har maksimum point efter de første to runder med sejren på 2-0 over Crystal Palace.

Liverpool startede overbevisende i Premier League sidste uge med sejr over West Ham, og det skulle der følges op på mod Crystal Palace her til aften.

Liverpool fandt faktisk vej til netmaskerne efter 20 minutter, da Crystal Palace-målmanden tabte bolden i en duel, så den røg i mål, men der blev dømt frispark i situationen. I den anden ende ramte Andros Townsend overliggeren.

Lige inden pausen blev Mohamed Salah nedlagt i feltet, og James Milner svigtede ikke og bragte Liverpool foran 1-0.

På den anden side af pausen forsøgte Crystal Palace at slå tilbage, og de var flere gange lige ved at komme frem til en stor chance.

Et kvarter inden afslutning fik Mohamed Salah en friløber, og han blev nedsabler af Aaron Wan-Bissaka, der fik direkte rødt, mens Liverpool fik et frispark, som Salah selv misbrugte.

Crystal Palace satsede endnu mere i de sidste minutter, og det gav en friløber til Sadio Mané, der kunne drible målmanden og smide bolden i kassen til 2-0.

Derfra kunne Liverpool kontrollere kampen hjem, og så vandt de 2-0 og står altså nu med seks point efter to kampe.