• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Liverpool holder kursen i mesterskabskampen

Foto: Getty Images

Liverpool holder presset på Manchester City i kampen om det engelske mesterskab, da de slog Cardiff. Samtidig snublede Arsenal hjemme mod Crystal Palace i deres jagt på en Champions League-plads.

Af Oliver Okstrøm

I toppen af Premier League står Manchester City og Liverpool nærmest side om side i kampen om mesterskabet, og det mindste fejltrin vil på nuværende tidspunkt nok blive fatalt, da begge hold bliver ved med at vinde igen og igen.

Lørdag vandt Manchester City med 1-0 over Tottenham, og søndag var det Liverpools tur til at komme i kamp, og her lykkedes det også for Jürgen Klopps tropper at tage tre point, da de slog Cardiff med 2-0 søndag aften.

Dermed er Liverpool nu foran med to point ned til Manchester City, hvor sidstnævnte er en kamp bagud. Den kamp bliver spillet på onsdag, hvor City skal møde lokalrivalerne fra Manchester United, der kæmper hårdt for at komme op i top fire.

Liverpools sejr kom på plads efter mål fra Wijnaldum efter et hjørnespark efter 57 minutters spil og siden Milner, som omsatte et straffespark med ni minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Det var ikke kun Liverpool, der var i kamp søndag aften. Det samme var Arsenal, der ligesom United kæmper om at komme i Champions League, men 'The Gunners' tabte med 2-3 på hjemmebane mod Crystal Palace.

Dermed er både Arsenal og Chelsea på 66 point, mens Manchester United er to point bagefter med fire kampe tilbage af denne sæsons Premier League, som lægger op til en spændende afslutning for både mesterskab og de sekundære placeringer. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.