Ifølge den engelske avis The Times kan Liverpool-kampen i weekenden være meget afgørende for Louis van Gaal, der kan stå til at blive fyret, hvis De Røde Djævle taber til Liverpool.

Der er ingen tvivl om, at Manchester United-fansene ønsker at se Louis van Gaal væk fra jobbet som cheftræner for Manchester United. Nu kan det være, at de mange Louis van Gaal-modstandere får deres ønske opfyldt.

Den meget troværdige avis The Times skriver i hvert fald, at hollænderen kan miste jobbet, hvis Manchester United ikke formår at slå Liverpool på Anfield på lørdag. Et nederlag mod the Reds vil betyde, at Manchester United og Liverpool er à point i ligatabellen. 

Manchester United er lige nu på sjettepladse ni tabellen, og hvis man ikke formår at hente tre point på Anfield mister man blot endnu mere terræn til de øvrige konkurrenter og i forhold til det erklærede sæsonmål - en top fire-placering - kan det se svært ud, hvis Jürgen Klopps mandskab besejret Louis van Gaal.

James Ducker skriver ikke hvem der kan erstatte van Gaal, men Ryan Giggs ville være det mest åbenlyse valg lige nu, og til sommer kan man genevaluere situationen alt efter Giggs' præstationer. 

The Times er anset som en meget troværdig avis, og det er deres Manchester-korrespondent James Ducker, der skriver historien. Han har i mange år beskæftiget sig med historier omkring Old Trafford.

 

 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?