• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Liverpool-kaptajn hylder Firmino: Det han gør er sindssygt

Foto: Getty Images

Roberto Firmino viste endnu engang, hvorfor han er så vigtig for Liverpool, da Premier Leagues tophold vandt over Bournemouth. Det kaster store roser fra kaptajnen af sig.

Af Mikkel Sloth

Liverpool-anfører Jordan Henderson spillede en stor kamp i lørdagens sejr over Pierre-Emile Højbjergs Southampton. Her noterede han sig både et mål og en assist, mens Mohamed Salah blev dobbelt målscorer.  Efter kampen var det dog alligevel en helt tredje spiller, som havde trukket overskrifterne.

Roberto Firmino lagde nemlig intet mindre end tre målgivende afleveringer i opgøret, herunder til Jordan Hendersons mål. Brasilianeren er muligvis ikke den i Liverpools farlige fronttrio, som laver flest mål, men han har alligevel kæmpe betydning for holdet. Det fortalte Henderson til Liverpools hjemmeside efter kampen.

Læs også:Irriteret Mourinho før storkamp: Det er ikke 'José mod Pep´

- Nogle af de ting han laver, er sindssyge. Men han er endnu en fantastisk spiller for os, og det var endnu en stor præstation fra ham, lyder hyldesten fra Liverpool-kaptajnen.

Liverpool rykkede med sejren 22 point foran Manchester City på andenpladsen, men som i tidligere i denne suveræne sæson, vil de ikke kalde mesterskabet for sikret. Jordan Henderson er dog sikker på, at The Reds nok skal blive belønnet, hvis de fortsætter de nuværende takter.

Læs også:Philip Billing scorede i Bournemouths vigtige sejr i bundopgør

- Du skal bare give alt for dine holdkammerater, hvilket vi gør. Hvis du gør det, skal du nok få din belønning i sidste ende. For os handler det om at fortsætte med, at give alt vi har indtil sæsonen er forbi. Så må vi se, hvor vi er.

Læs også:Ustoppelige Liverpool satte Højbjergs Southampton på plads i anden halvleg

Læs også:Frimann viser det geniale: Sådan har dansk indkasttræner forbedret Liverpool

Læs også:Skidt nyt, Liverpool: Mané er ude med skade

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.