Liverpool lagde danskerhold ned

Liverpool havde ingen problemer med at slå Southampton og kom fra banen med en sejr på 3-0.

Pierre-Emile Højbjerg har været flyvende på målscorerkontoen de sidste uger, og den skulle han forsøge at fortsætte i dag, da Southampton skulle møde ligeledes formstærke Liverpool på udebane.

Straks fra kampens start satte Liverpool sig på bolden og dominerede kampen, men Southampton stod i mod helt fra start. Efter ti minutter var uheldet dog ude for Southampton, da Xherdan Shaqiri sendte bolden ind over, og den ramte Wesley Hoedt og gik i mål.

Ti minutter senere blev føringen fordoblet, da Joel Matip kom højest på et hjørnespark og headede bolden i mål til 2-0.

Både Jannik Vestergaard og Pierre-Emile Højbjerg fik i løbet af første halvleg afsluttet, men intet gav afkast for udeholdet.

I stedet blev det 3-0 lige inden pause, da Xherdan Shaqiri ramte træværket på et frispark, og på returen var Mohamed Salah hurtigst og fik prikket bolden i nettet.

Efter pausen kom der mere ro på, og det var tydeligt, at Southampton forsøgte at sætte en prop i det blødende hul. Liverpool kom enkelte gange frem til lidt, men det blev ikke helt farligt.

Efter pausen kom der mere ro på, og det var tydeligt, at Southampton forsøgte at sætte en prop i det blødende hul. Liverpool kom enkelte gange frem til lidt, men det blev ikke helt farligt før det 88. minut, hvor Mohamed Salah faktisk fik scoret, men der blev dømt offside i situationen.

Andetsteds var Mathias ’Zanka’ Jørgensen i målscorerens rolle for Huddersfield, der dog tabte 3-1 til Leicester. Manchester City vandt 5-0 ude over Cardiff. Burnley vandt 4-0 mod Bournemouth. Manchester United spillede 1-1 mod Wolverhampton, og Crystal Palace mod Newcastle endte 0-0.