• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Liverpool-manager efter storsejr: Vi mistede koncentrationen

Liverpool FC åbnede Premier League med en overbevisende sejr hjemme over Norwich, hvor det meste skabte ros efterfølgende fra Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Af Michael Ehrhorn

Det lignede en ydmygelse, ja vel nærmest lidt en afstraffelse. Norwich kom til Anfield fredag aften som de glade oprykkere, men smilene stivnede i pausen, hvor gæsterne var bagud med knusende 4-0.

Lidt bedre blev det i anden halvleg, hvor Liverpool gik i stå, og hvor Norwich med Pukki i front fik et trøstemål med sig hjem.

Læs også: Liverpool-stjerne vil vinde alt i næste sæson

Det ændrer dog ikke ved billedet af en overbevisende Liverpool-indsats. Det mener klubbens manager Jürgen Klopp:

- I en stor del af kampen var det rigtig godt. Jeg synes især, at de første 60 minutter var ret imponerende. Vi var ikke overraskede over, at Norwich skulle bruge meget lidt plads til at være farlige, for sådan er de. Stadig var vi rigtig gode i 60 minutter, og vi gjorde, hvad vi skulle. Vi kunne have scoret mere - især efter pausen. Det kunne måske have stækket Norwich mere, for de lod sig ikke rigtig gå på af cifrene, siger Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside.

Liverpool-manageren erkender dog, at hans mandskab nok tabte lidt af koncentrationen i anden halvleg:

- Hvis du hele tiden er under pres, taber du ikke koncentrationen. Vi var ikke rigtig under pres, og så kan man godt miste momentum lidt. Vi begyndte at tabe bolden lidt dumme steder, og så kan de udnytte deres noget risikable opstilling. Vi var ikke under pres, men Norwich havde gode perioder, mener Klopp.

Onsdag venter en formentlig noget sværere opgave for Liverpool, der møder Chelsea i Super Cuppen.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.