• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Liverpool med dødsstødet: Solskjær er i fyringsfare med nederlag

Foto: Getty Images

The Times skriver, at Ole Gunnar Solskjær er i fare for at blive fyret med nederlag til Liverpool.

Af plbold.dk

Der er altid meget på spil, når ærkerivalerne Manchester United og Liverpool tørner sammen på grønsværen, men for Ole Gunnar Solskjær er den kommende kamp mod The Reds mere afgørende end normalt.

The Times skriver nemlig, at Ole Gunnar Solskjær privat gruer for, at et potentielt ydmygende nederlag til Premier Leagues absolutte førerhold kan betyde, at han mister jobbet som Manchester United-manager.

Frygten er ikke ubegrundet. Manchester Uniteds vicebestyrelsesformand Ed Woodward udtalte for blot to uger siden, at man støttede træneren og satsede på, at han kunne vende de dårlige resultater.

Den holdning skulle officielt være uændret, men The Times erfarer, at ledende figurer i Manchester United var særdeles utilfredse med måden, klubben led nederlag til Newcastle på søndag.

Det har fået ledelsen til at gruble over, hvornår nok er nok -  og hvor længe man kan tillade de dårlige resultater at fortsætte. Der skulle dog være en vis forståelse for, at den dårlige start kan skyldes skader til blandt andre Paul Pogba, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial og Marcus Rashford, som alle har været ude i perioder af sæsonstarten.

Så langt, så godt,  men ledelsens indstilling skulle ikke være det eneste, som Ole Gunnar Solskjær bør bekymre sig om. The Times erfarer, at moralen i omklædningsrummet er nået det værste lavpunkt i 10 måneder, og folk, der ser til fra sidelinjen siger, at der er en mangel på energi på træningsbanen, som tapper humøret på træningsanlægget.

Superliga

Mere Superliga

Fokus