2016-01-08 09:12
Foto: Adam Davy/Polfoto

Det bliver et ungt og uerfarent Liverpool-mandskab, der stiller til start i fredagens FA Cup-kamp mod Exeter City. Måske med tre debutanter og otte spillere, der har spillet under fem kampe for klubben.

Det bliver et decimeret Liverpool-hold, som Jürgen Klopp sender på banen i aften, når Exeter City skal besejres i FA Cuppens tredje runde. Den tyske manager er tvunget til at stille med en række unge, uprøvede spillere, fordi hans trup er ramt af hele 12 skader.

Det betyder, at aftenens startopstilling formentlig omfatter tre debutanter, skriver The Guardian. Samtidig er det sandsynligt, at otte af de startende spillere har spillet under fem kampe for klubben.

Klopp siger selv, at holdet bliver "meget ungt, det er helt sikkert", og især i midterforsvaret er man hårdt ramt. Alle de etablerede førsteholdsspillere Dejan Lovren, Martin Skrtel, Mamadou Sakho og Kolo Touré er ude med skader. Derfor kommer det centrale forsvar måske til at bestå af José Enrique, der ikke har spillet en kamp siden 24. januar 2015, og Tiago Ilori, der netop er blevet kaldt tilbage fra sit lejemål hos Aston Villa og ikke har spillet for Liverpool før.

Udsigten til en uerfaren opstilling skyldes også, at Klopp ikke ønsker at bruge de førsteholdsspillere, som spillede fire kampe på 11 dage hen over jul og nytår. Det gælder Nathaniel Clyne, Alberto Moreno og Emre Can. 

SENESTE NYT...
OP | NED