• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Liverpool og Chelsea tørner sammen i Liga Cuppen

Torsdag aften blev der trukket lod til tredje runde af Carabao Cup, også kendt som Liga Cuppen. Det byder blandt andet på et stort opgør, når Chelsea skal på besøg hos Liverpool.

Af Sylvester Guldberg Røn

I denne uge blev anden runde af årets Carabao Cup spillet, hvor de mindre hold i Premier League skulle spille sig videre i turneringen mod hold fra de lavere engelske rækker.

I tredje runde træder Premier Leagues største klubber ind i turneringen, og to af de helt tunge drenge tørner også sammen, når Liverpool tager imod Chelsea allerede i tredje runde.

Sidste års mestre fra Manchester City skal på en overkommelig opgave, når de på udebane skal møde Oxford United fra den tredjebedste række.

Arsenal, der tabte finalen sidste år, tager imod Brentford, Tottenham tager imod Watford, mens Frank Lampard og Derby skal en tur til Old Trafford og krydse klinger med Manchester United.

Kampene i tredje runde bliver spillet i sidste uge af september.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.