• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Liverpool og Everton delte i målløst remis

Liverpool og Everton delte i målløst remis
Foto: Getty Images

På trods af en chancerig afslutning endte det målløst, da Liverpool gæstede Everton på Goodison Park.

Af Victor Risager

Everton og Liverpool har stået for nogle intense og seværdige derbyopgør i løbet af de forgangne år, men det var ikke tilfældet, da de lørdag tørnede sammen på Goodison Park.

Jurgen Klopp havde valgt således at spare adskillige normale startere såsom Mohamed Salah og Roberto Firmino med henblik på det kommende Champions League-opgør mod Manchester City. Og det kunne ses på banen.

I stedet havde spillere som Dominic Solanke og Danny Ings fået chancen fra start i opgøret, men mens Salah og Firmino har scoret efter behag i denne sæson, kunne de to ikke finde vej til netmaskerne. Efter femten minutter kom Solanke ellers frem til en fin chance, men kvaliteten manglede, og det blev ikke denne gang, at han skulle score sit første Liverpool-mål.

Heller ikke hjemmeholdet havde skarpheden i første halvleg, og det tætteste, de kom på målet, var et udmærket langskud fra Yannick Bolasie, som Loris Karius dog fik prikket til siden.

Fra anden halvlegs start sad Liverpool mere på kampen, end de havde gjort i kampens første halvdel, men til trods for det skabte de ikke meget. Og når de endelig gjorde, manglede skarpheden på banens sidste tredjedel, hvor de tre havde problemer i samspillet.

I kampens slutning vågnede Everton imidlertid på, og de lagde et stort pres på Liverpool-forsvaret. Det resulterede i store chancer til både Cenk Tosun og Dominic Calvert-Lewin, men ingen af dem formåede at ramme målet.

Dermed endte kampen, som den startede – uden mål. Liverpool mister derfor et skridt i kampen om tredjepladsen. I øjeblikket er de nemlig tre point foran Tottenham, der har spillet to kampe færre. Everton holder samtidig fast i deres niendeplads.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus