Liverpool slog Burnley i Anfields vind

Liverpool endte med at slå Burnley med 3-2 i en kamp, hvor The Reds ellers kom bagud med 1-0 tidligt i kampen.

Liverpool gik ind til søndagens møde med Burnley velvidende, at et pointtab ville sætte dem mærkbart bagud i kampen om Premier League-trofæet.

Derfor var det altså heller ikke helt efter planen, at The Reds kom bagud efter blot seks minutter.

Joel Matip gav unødvendigt et hjørnespark væk, og i vinden på Anfield sejlede bolden direkte ind i målet til 1-0 ved Ashley Westwood.

Liverpool svarede dog hurtigt igen, da Roberto Firmino i det 19. minut og Sadio Mané 10 minutter efter gav Liverpool en 2-1-føring med ind til pausetéen.

Efter pausen var Tom Heaton i gavehumør, da hans målspark endte for fødderne af Mohamed Salah og endte i Tom Heatons mål til 3-1.

I overtiden blev der pludselig bragt spænding ind i opgøret, da Johann Berg Gudmundsson bragte Burnley på 2-3, inden Sadio Mané i overtiden kunne lukke kampen til 4-2.

Dermed er Liverpool altså nu blot et point efter Manchester City.