Liverpool stjal sejren i undertal

Liverpool kom bagud i anden halvleg mod Crystal Palace, og en udvisning gjorde det svært at komme tilbage. Alligevel vandt gæsterne det 1-2 på Selhurst Park.

Liverpool var på en svær opgave ude, da holdet søndag gæstede Crystal Palace. Et stærkt hjemmehold, der da også skulle give Jürgen Klopp´s mandskab kamp til stregen. Her kom Palace endda i overtal foran med 1-0, men god moral og fight fik Liverpool tilbage på 1-2.

Crystal Palace startede bedst, og havde gode chancer i indledningen. Først var Yannick Bolasie på spil i feltet, men værternes profil fik sendt bolden lige på Mignolet i Liverpool-målet. Få minutter efter sprang Emmanuel Adebayor højest til et indlæg, men hovedstødet prellede af på overliggeren.

Efter den gode start faldt intensiteten en smule, og de store chancer var få frem mod pausen. Af samme grund måtte de to hold gå til pause med 0-0 på tavlen.

Det blev der lavet om på få minutter inde i anden halvleg. En løs bold havnede hos Joe Ledley ved kanten af feltet, og herfra bragede Crystal Palace-profilen værterne foran med 1-0. Endnu sværere blev det fr Liverpool med en halv time igen, da James Milner med en halv time tilbage blev smidt ud efter sit andet gule kort.

Alligevel fik gæsterne svaret igen. En stor fejl i Palace-forsvaret gav en stor chance til Roberto Firmino, der uden at tøve udlignede.Scoringen fik hjemmeholdet en smule frem, men scoret blev der ikke trods overtal. I stedet var det Liverpool, der dybt inde i overtiden fik straffespark. Fra 11 meter hamrede Christian Benteke bolden i nettet, og så tog gæsterne alle tre points på Selhurst Park.