• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Liverpool-stjerne dybt stolt trods andenplads

Virgil van Dijk lykønsker Manchester City med det engelske mesterskab, men han hylder samtidig sine holdkammerater for store bedrifter.

Af Michael Ehrhorn

97 point. Det burde næsten altid være nok til at vinde Premier League, men det var det ikke i år for Liverpool. Det blev nemlig Manchester City, der efter en helt forrygende sæson satte tingene på plads på sidste spilledag.

Efter sidste spillerunde var det nogle mærkede Liverpool-spillere, der gjorde status.

Det er dog ikke kun skuffelsen, der fylder. Det understreger en af årets største oplevelser i Liverpool - Virgil van Dijk:

- Jeg er meget stolt af det her hold. Det er et meget særligt sammenhold, vi hahr, og jeg er meget stolt over at være del af det. Vi har stadig en stor finale, som vi ser frem til, og den kan vi være stolte over. Vi må dog også sige tillykke til City. Forhåbentlig kan vi udfordre dem næste år, siger Virgil van Dijk til BBC og fortsætter:

- Vi havde det lidt svært i dag. Vi er bare mennesker, og tingene går i hovedet af dig. Det kan vi ikke undgå. Men efter sådan en hektisk dag og ikke mindst en hektisk uge, kan vi være stolte over os selv. City har været utrolige, men det har vi også, og vi vil arbejde hårdt igen og forhåbentlig nå dem, understreger han.

Mens Liverpool hentede 97 point i denne sæson, vandt Manchester City med sine 98 pinde.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus