• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Liverpool-stjerne kan være ude i længere tid

Skaden til Joe Gomez ser ikke for god ud, melder Liverpool-manager Jürgen Klopp

Af Mikkel Sloth

Joe Gomez har været meget skadesplaget i sin korte karriere, og onsdag aften rendte den 21-årige forsvarsspiller ind i endnu en skade. Efter cirka tyve minutters spil kom han til skade i en duel med Burnleys Ben Mee, og måtte lade sig udskifte.

Efter kampen gav Liverpools manager Jürgen Klopp en status på den unge englænder til Liverpools hjemmeside, og den var ikke opløftende læsning for fans af Merseyside-klubben.

- Det var hans ankel. Joe er skadet, og nok ikke kun en lille smule. Vi må vente og se, vi ved det ikke lige nu. Vi sendte ham hjem, fortæller Klopp.

Skaden kommer på et ærgerligt tidspunkt for Joe Gomez, der ellers havde tilkæmpet sig noget nær en fast plads i Jürgen Klopps startopstilling. 

Fra sidelinjen kunne både Gomez og Klopp til gengæld trøste sig med, at Liverpool endte med at få alle tre point med hjem fra Burnley. Efter at være kommet bagud 1-0 vendte Liverpool nemlig kampen i den sidste halve time, og tog en sikker sejr på 3-1 og dermed alle tre point. 

Derfor er Liverpool fortsat ubesejrede i denne sæson, og stadig lige i hælene på førerholdet Manchester City, der fører Premier League med 41 point, to point mere end Liverpool på andenpladsen. Næste opgave er på lørdag, hvor Liverpool skal en tur til Bournemouth. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus