• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Liverpool tæt på ny kontrakt med engelsk landsholdsspiller

Jürgen Klopp og Liverpool nærmer sig en ny aftale med midtbanespiller Alex Oxlade-Chamberlain.

Af Kenneth Jensen

Han var skadet det meste af sæsonen, men nu kan den engelske landsholdsspiller Alex Oxlade-Chamberlain for alvor se fremad.

Englænderen vendte tilbage i april efter et år på sidelinjen, og han viste gode og lovende takter i de få kampe, han nåede at spille. Og det har angiveligt overbevist Liverpool om, at han skal have et år mere på sin aftale.

Det skriver Sky Sports.

Angiveligt vil Liverpool forlænge aftalen, så den løber frem til 2023, og Alex Oxlade-Chamberlain står til at tjene lidt mere end en million kroner om ugen.

Chamberlain, 25 år, skiftede til Liverpool i 2017 fra Arsenal, som han spillede for fra 2011 til 2017. Det var i Southampton, at Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain slog sit navn fast - heldigvis nøjes han med at kalde sig for Alex Oxlade-Chamberlain.

Midtbanespilleren har 32 landskampe for England på cv'et, og han var i sin første sæson i Liverpool en god og vigtig spiller på midtbanen for Jürgen Klopp.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.