Liverpool vandt absurd målorgie i overtiden efter vanvittigt comeback

Liverpool var i store problemer, da de var på besøg i Norwich, men fik på flot vis vendt opgøret.

Der er som regel knald på, når Norwich tager imod Liverpool, og denne lørdag var ingen undtagelse.

Allerede efter et kvarter bragte Roberto Firmino gæsterne på 1-0, men det holdt ikke længe. Liverpool forærede hjemmeholdet et hjørnespark, og det er efterhånden bedre end et straffespark, når modstanderen er Liverpool. Og ganske rigtigt, så scorede Norwich til 1-0, efter Liverpool ikke kunne cleare bolden, hvorfor den fandt vej til Mbokani, der kunne sparke bolden i mål med ryggen til og med hælen.

Fra start spillede Steven Naismith, der for nyligt er skiftet til Kanariefuglene fra Liverpools ærkerivaler, Everton. Derfor var det med en masse Merseyside-blod i årerne, at Naismith flot gjorde det til 2-1 før pausen.

I anden halvleg var han også arkitekten, da Norwich bragte sig på 3-1. Naismith blev fældet i straffesparksfeltet, hvorfor der blev dømt straffespark. Wes Hoolahan scorede fra pletten, og sendte hjemmeholdet på solid sejrskurs.

Så let skulle det dog ikke gå. Kort efter fik Jordan Henderson reduceret til 3-2, og efter kun lidt over en times spil udlignede Roberto Firmino, efter en flot oplæg af indskiftede Adam Lallana.

12 minutter senere, i det 75. minut, scorede James Milner til 4-3 efter en kæmpe forsvarsbrøler fra Norwich-forsvaret, og så var sejren på vej til Liverpool, men lige som Liverpool-fansene var begyndt at juble, måtte de trække de fjogede grin tilbage, da Sebastian Bassong i to minutters tillægstid hamrede et langskud ind få meter ude fra Liverpools målfelt.

Men med fem minutters tillægstid i alt, var der fortsat tid til at sikre sejren for et af holdene, og det udnyttede Liverpool, der efter 94 minutter og 30 sekunder kunne se noget kluntet boksspil blive sparket ind af Adam Lallana, der dermed lagde låg på en fuldstændig vanvittig fodboldkamp, der sluttede 5-4 til gæsterne fra Liverpool.

The Reds rykker op på en midlertidig syvendeplads med sejren, mens Norwich fortsat må krumme tæer to points over nedrykningsstregen.