• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Liverpools danske indkastekspert: Klubben har forbedret sig en hel del

Thomas Grønnemark har i denne sæson hjulpet Liverpool med at blive stærkere med deres indkast, og man kan allerede se resultaterne af arbejdet nu.

Af Oliver Okstrøm

Den danske indkastspecialist og verdensrekordholder for det længste indkast, Thomas Grønnemark, har i denne sæson været tilknyttet Premier League-storklubben Liverpool, og han kan allerede nu se klare forbedringer.

Det fortæller han om i et interview med fodboldmediet Goal.com. 

- I denne sæson har vi kunne holde på 75 procent af alle indkast. I sidste sæson var det omkring 50 procent, så der er et klart løft, lyder det fra Grønnemark, som godt kan huske, hvordan det var at komme til klubben.

- Da jeg begyndte med at arbejde i Liverpool havde medierne det sjovt med tanken om mig, men efter landskampen (England mod Kroatien red.) begyndte alle at rose mig. Selv journalister fra USA og Argentina ville tale med mig.

Når han kigger nærmere på de tal, som man har opnået i Liverpool, så kan han tage en spiller som Joe Gomez, som førhen kun kunne kaste 19-20 meter, som er ganske kort for en back - og det er farligt for en back at kaste kort, da modtageren er under pres, når han får den, forklarer den danske indkastekspert.

- Men han har forbedret sig en del, og han er nu i stand til at kaste 27 meter, som er en stor forbedring. Han er klog, og han har mange flere muligheder nu. Jeg er meget stolt af ham, lyder det fra Grønnemark.

Foruden Liverpool er Thomas Grønnemark også tilknyttet blandt andet FC Midtjylland og Gent.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus