• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Livline til Lössl: To klubber jagter den danske keeper

Foto: Getty Images

Jonas Lössl behøver ikke rykke med Huddersfield ned i The Championship, da den danske keeper skulle have adskillige store bejlere.

Af plbold.dk

Han er både populær og troværdig på stregen for Huddersfield, men Jonas Lössl har chancen for at skifte The Terriers ud,  når sæsonen efter alt at dømme ender i nedrykning.

Den 30-årige dansker har nemlig tiltrukket interesse fra de franske storklubber Monaco og Marseille, skriver Mail on Sunday.

For selvom Huddersfield er håbløst sat på sidstepladsen i Premier League-tabellen, så har Lössl leveret en fin sæson, der bestemt ikke har ødelagt hans ry som en habil skudstopper på stregen.

Danskeren har disket op med store redninger i næsten alle The Terriers' kampe, også senest i 2-0 nederlaget til Bournemouth, og det har åbenbart vakt opsigt ovre på den modsatte side af Den Engelske Kanal.

Lössl har tidligere spillet i franske Guingamp, inden han tog turen til Mainz, hvorfra destinationen gik til Huddersfield.

Det ville være et stort tab for Huddersfield at miste danskeren, men omvendt har den tidligere Mainz-spiller vist sig fint frem på den største scene, så det er ikke underligt, at visse europæiske traditionsklubber har kig på den 30-årige dansker. 

Specielt med tanke på, at han er kontraktfri til sommer, og derfor kan forlade klubben kvit og frit.

Superliga

Mere Superliga

Fokus