• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Lloris om spritkørsel: Jeg begik en fejl

Verdensmesteren gør sit bedste for at fokusere på det det vigtige i livet efter arrestationen på grund af spritkørsel.

Af plbold.dk

Det ville også være dumt andet, men Tottenham-keeperen Hugo Lloris er den første til at indrømme, at han begik en fejl, da han i slutningen af august blevet arresteret for spritkørsel.

Efterfølgende har den franske verdensmester ikke spillet for hverken landshold eller klubhold på grund af skade, men overfor mediet RMC har Lloris udtalt, at han forsøger at vende tilbage stærkere efter episoden, som han så inderligt fortryder.

- Ligesom alle andre jar jeg også et privatliv. Jeg lavede en fejl, og du bliver nødt til at tage ansvaret for den. Jeg bliver nødt til at forblive fokuseret på de vigtige ting for mig, på banen, mine venner, min familie, siger Lloris, der tidligere er kommet med en udtalelse i forbindelse med arrestationen.

Dengang skrev Lloris følgende:

- Jeg vil gerne undskylde fra hjertet overfor min familie, klubben, holdkammeraterne, træneren og alle fansene. At køre påvirket af alkohol er helt uacceptabelt, og jeg tager det fulde ansvar for mine handlinger. Dette er ikke et eksempel, jeg ønsker at statuere.

Nu håber Lloris, at han kan gøre comeback stærkere i weekendens kommende topkamp mod Liverpool på Wembley, men stjernemålmanden erkender, at der kun er en "chance" for, at han kommer til at optræde i opgøret. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus