• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Lössl efter nyt nederlag: Det røde kort afgjorde kampen

Foto: Getty Images

Huddersfields danske målmand Jonas Lössl er skuffet over nederlaget til Burnley. Schindlers røde kort blev ifølge danskeren meget afgørende.

Af Sylvester Guldberg Røn

Danskerklubben Huddersfield lever en meget svær tilværelse i den engelske Premier League. Holdet er at finde på sidstepladsen med fire point op til næstsidstepladsen og med hele otte point op til Cardiff, der ligger på den rigtige side af nedrykningsstregen. 

Onsdag aften løb klubben ind i endnu et nederlag, da de på hjemmebane tabte til Burnley efter at have været foran. Det skuffer den danske målmand Jonas Lössl. Han mener især, at et tidligt rødt kort blev afgørende. 

- Jeg synes, at vi viste en god attitude og lysten til at vinde derude, men det var svært efter det røde kort selvfølgelig. Vi fik en god start og kom foran, men jeg synes, vi traf nogle dårlige beslutninger især i de fem minutter efter vores scoring. Jeg synes, at kampen blev afgjort af det røde kort, siger Lössl til Huddersfields hjemmeside. 

På trods af at det lige nu ser sort ud for Huddersfield, så er der tro på tingene i Huddersfield-truppen. 

- Vi har en god ånd og god karakter i truppen. Vi er villige til at give alt, og jeg tror stadig på det. Vi kæmper videre, siger Lössl. 

Huddersfield skal forsøge at få en succesoplevelse, når de i weekenden møder Bristol City i FA Cuppen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus