• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Lössl: Jeg skal være førstevalg

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jonas Lössl satser på en tjans som førstemålmand i Huddersfield, men Premier League-oprykkerne kan hente endnu en keeper.

Af Morten Jørgensen

Jonas Lössl blev for nylig udlejet til Huddersfield fra Mainz, efter Bundesliga-klubben havde hentet René Adler, og landsholdsmålmanden håber at blive førstemålmand hos oprykkerne. 

- Jeg skal sgu være førstekeeper. Det er missionen. Det er de signaler, klubben har sendt. Og det er den rolle, jeg påtager mig fra start, fortæller den tidligere FC Midtjylland-målmand til bold.dk.

Huddersfield stod og manglede en ny førstemålmand, da Danny Wards lejeaftale ophørte efter sidste sæson. Waliseren er nu tilbage i Liverpool. Valget faldt på Jonas Lössl, som blev hentet på en etårig lejeaftale i Mainz. Men danskeren kan risikere at få konkurrence fra en ny målmand.

- Jeg har ikke fået noget at vide om en keeper mere, og jeg har heller ikke spurgt ind til det. Men lige såvel som René Adler er en del af gamet, så vil det også være en del af gamet, hvis der kommer en keeper mere. Og det ændrer ikke så meget for mig. For det eneste jeg ved med sikkerhed er, at jeg skal være førstekeeper, fastslår Lössl over for bold.dk.

Superliga

Mere Superliga

Fokus