• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Lössl foran Huddersfield-afsked: Tager fantastiske minder med videre

Den danske landsholdskeeper forlader Huddersfield til sommer, men har talt om nogle af de gode oplevelser.

Af Kenneth Jensen

Han har været fast mand i Huddesfield Town, men når kontrakten med "The Terriers" løber ud denne sommer, forlader den danske landsholdskeeper Jonas Lössl også klubben, der i næste sæson spiller i The Championship.

Den 30-årige keeper, der har en fortid i Mainz, Guingamp og FC Midtjylland, kommer til at savne Huddersfield efter to gode sæsoner i Premier League.

Danskeren talte med Examiner Live, efter Huddersfield havde stukket en kæp i hjulet på Manchester Uniteds top fire-drømme med 1-1 i seneste kamp, og Joans Lössl blev spurgt ind til sit favoritmoment som spiller for Huddersfield.

- Helt sikkert Chelsea-kampen på udebane i sidste sæson. Det er ikke noget, der kommer i nærheden af det siger Jonas Lössl om kampen, hvor han med en strålende redning på en afslutning fra Andreas Christensen var med til at sikre 1-1 i Chelsea og dermed Huddersfield-overlevelse i Premier League:

- Jeg har fantastiske minder at tage med herfra, og jeg har nydt det hele vejen igennem. Jeg har forsøgt at give alt, jeg havde, for alle, men det er bare en del af fodbolden (at man stopper i en klub), siger han altså til Examiner Live.

Sidste kamp for Huddersfield er på søndag, hvor Southampton er modstanderen. Derefter skal den transferfrie målmand altså have fundet sin kommende arbejdsgiver.

Superliga

LIVE: Gevaldige chancer i Parken

Med en sejr i Telia Parken kan FC Midtjylland gå hele syv point foran FC København i Superligaen. Lykkes det? Følg me...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...