• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Pirchert

Lössl om Huddersfield: Vi vil ikke gemme os

Foto: Clint Hughes/Getty Images

Oprykkerne fra Huddersfield Town har tre danskere i truppen. Målmanden, Jonas Lössl, ser frem mod sin debut og forsikrer om, at holdet ikke vil pakke sig sammen.

Af Oliver Pirchert

- Vi kommer ikke til at pakke os nødvendigvis, som man måske normalt ville gøre i en situation som vores. Vi kommer til at gå til den med optimisme. Vi vil gerne være boldbesiddende, presse højt, bygge spillet op, og vi vil gerne forsvare med bolden, siger Jonas Lössl til TV3 SPORT i et video-interview.

Keeperen, der udlejes fra Mainz, er således ikke bange for, at Huddersfield Town kommer til at stå langt tilbage og forsvare meget dybt mod de nye modstandere i Premier League. Derimod ser Jonas Lössl frem mod sin debut med stor positivitet.

Rent faktisk var målmanden så glad for sit skifte, at han kun kunne udtrykke sig på denne måde til tipsbladet.dk, da han blev spurgt om, hvorfor han ville til Huddersfield for lidt over en måned siden: 

- Det er fucking Premier League - man siger ikke nej til Premier League, sagde Jonas Lössl dengang til tipsbladet.dk. Nu kan målmanden se frem til sit første møde med Premier League i Huddersfields opgør ude imod Crystal Palace kl. 16.00 i dag.

Både Jonas Lössl, Mathias Zanka Jørgensen og Philip Billing er at finde hos oprykkernes kamptrup.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.