2017-11-14 20:52
Foto: Gareth Copley/GettyImages

Det kører for Jonas Lössl i engelske Huddersfield, hvor han er på en lejeaftale fra Mainz - og dér ser de gerne et permanent skifte.

I den tyske Bundesliga-klub Mainz er den danske reservekeeper på landsholdet, Jonas Lössl, er der godt med målmænd på plads, og det er da også en grundene til, at han op til denne sæson blev udlejet til den engelske Premier League-klub Huddersfield.

Her har den danske målmand gjort det særdeles godt, og han har på det seneste været meget afgørende for Huddersfield, der på sin vis har taget det meste af England med storm efter deres oprykning.

Lejeaftalen for Jonas Lössl har en indbygget købsoption for Huddersfield, og hvis man skal tro den tyske klubs sportsdirektør Rouven Schröder, så ser han intet i vejen for, at Lössl kan få gennemført en transfer til Premier League-klubben.

Det siger sportsdirektøren i et interview med Allgemeine Zeitung, hvor de kommer ind på målmandssituationen i klubben.

- Der kommer kun positive nyheder fra Huddersfield, og med den nuværende situation i deres klub, så vil de nok formentlig forsøge at hente ham, siger Schröder til den tyske avis og gør det klart, at han ikke er i sinde at stå i vejen for et permanent klubskifte for den danske keeper.

Jonas Lössl har i sin karriere foruden Mainz og Huddersfield også været målmand i franske Guingamp og Superliga-klubben FC Midtjylland.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED