• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Lukaku har fået fri og misser Solskjærs første kamp

Foto: Getty Images

Manchester United kommer ikke til at kunne råde over Romelu Lukaku i Ole Gunnar Solskjærs første kamp, da belgieren har fået lov til at holde fri.

Af Morten Jørgensen

Det har ikke været nogen særlig succesfuld sæson for Romelu Lukaku indtil videre. Den store, belgiske angriber har misbrugt en række store chancer, og han har virket tung og træt.

Manchester United forsøger nu at råde bod på problemerne ved at give angriberen fri i nogle dage, og det betyder, at han ikke kommer til at spille for De Røde Djævle i weekendens ligakamp mod Cardiff, hvor Ole Gunnar Solskjær for første gang står i spidsen for den engelske storklub.

- Lukaku har fået fri i nogle dage. Jeg har endnu ikke set ham, og jeg har ikke set Alexis (Sánchez, red.), fordi han også er på vej tilbage. Jeg ser frem til at se dem, sagde Ole Gunnar Solskjær på et pressemøde tidligere i dag.

Inden lørdagens Premier League-kamp vil Ole Gunnar Solskjær tage Michael Carrick og Kieran McKenna med på råd, da de to trænere har været i Manchester United hele sæsonen, og derfor kender spillerne noget bedre, end nordmanden gør.

Det bliver formentlig Marcus Rashford, der starter i angrebet for Manchester United i fraværet af Romelu Lukaku.

Superliga

Mere Superliga

Fokus