• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Pirchert

Lukaku om svensk konkurrent: Vi har brug for hans personlighed

Foto: Dan Istitene/Getty Images

Selvom Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku kommer til at kæmpe om samme plads, hylder den belgiske angriber sin holdkammerat.

Af Oliver Pirchert

Trods et stort pres har Romelu Lukaku allerede fået succes på Manchester Uniteds mandskab. Tre mål i tre kampe er Romelu Lukaku noteret for, og nu hvor Zlatan Ibrahimovic igen er på kontrakt i Manchester United, hylder han sin medspiller.

- Jeg har vidst i lang tid, at Zlatan ville skrive under, men jeg har ikke fortalt det til nogen. Jeg er sikker på, at han vil bidrage med meget. Jeg tror, at han har en mission, og det er at vinde Premier League, og vi har tænkt os at hjælpe ham med at opnå det mål, fortæller Romelu Lukaku til Sky Sports.

Og selvom hans ankomst skaber øget konkurrence på angriber-positionen, er Romelu Lukaku glad for svenskerens nye aftale.

- Jeg er glad. Vi har brug for hans personlighed, tilføjer den belgiske angriber.

Cheftræneren i Manchester United, José Mourinho, har dog ikke garanteret en startplads til 35-årige Zlatan Ibrahimovic.

- Hvis han kommer her og beviser, at han er den bedste, spiller han. Hvis de andre ikke giver ham en chance for at bevise det, så er det sådan, livet er, sagde José Mourinho til Sky Sports for en uge siden.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.