2017-08-13 09:55
Foto: Shaun Botterill/GettyImages

Den engelske venstreback ser frem til den nye sæson.

Det har været meget op og ned for engelske Luke Shaw i Manchester United, siden han i 2014 blev hentet fra Southampton som den dyreste teenager i verden nogensinde. 

Den nu 22-årige venstreback havde en blandet første sæson i sin nye klub med flere småskader, men i sæsonen 2015-2016 så det pludselig rigtig lovende ud for englænderen, der endelig så ud til at ramme det niveau, som fik ham på årets hold i Premier League, da han spillede i Southampton.

Han startede alle kamp indtil midten af september, men i en Champions League kvalifikationskamp mod PSV endte et hårdt sammenstød med Hector Moreno i et dobbelt benbrud, og så var Shaws sæson slut.

I sidste sæson gjorde Luke Shaw så comeback. I de første par kampe spillede han og Antonio Valencia de to backpladser på José Mourinhos nye United-hold, og englænderen høstede store roser. Småskader og svingende præstationer ramte dog Shaw, der endte med at få en turbulent sæson, hvor den portugisiske manager også slagtede venstrebacken offentligt ved at kritisere hans engagement og evner. 

Luke Shaw står efter de tumultariske år kun noteret for 32 kampe i Manchester United-trøjen, men nu håber han, at det hele vil vende:

- Det er en stor sæson for mig. Det er en, jeg ser frem til, fordi det er en stor udfordring for mig, især taget de forrige sæsoner i betragtning. Der var selvfølgelig det brækkede ben, men den skade, som jeg fik i slutningen af sidste sæson, var også uheldig. Forhåbentligt kan jeg lægge alt det bag mig nu. Forhåbentligt er det her min sæson, og så kan jeg modbevise folk, fortæller den 22-årige englænder i et interview med Nissan Super Sunday ifølge SkySports.

- Jeg vil gerne bevise mit værd, fordi jeg ville ikke være kommet her, hvis jeg troede, at jeg ikke skulle spille. Jeg tror på mig selv. Manageren tror også på mig nu, og det har givet mig et kæmpe selvtillidsboost. Jeg ser virkelig meget frem til at få startet igen, fortsætter Luke Shaw. 

- Jeg er klar nu. Jeg tror, at det er gået op for mig mere end nogensinde før, hvor vigtigt det er at give alt for manageren og for klubben. Jeg ønsker at præstere mit bedste og vinde trofæer, lyder det fra Shaw.

Skaden fra sidste sæson plager stadig englænderen, der ikke har fået minutter i Uniteds træningskampe denne sommer. Men Shaw er optimistisk og fortæller, at han snart er tilbage:

- Tingene går godt, og jeg har det skønt. Jeg træner ude nu, så det er kun et spørgsmål om tid, før at jeg kan træne sammen med resten af holdet, afslutter englænderen.

Luke Shaw må indtil, at han er klar, se på, når Manchester United starter deres Premier League-sæson søndag eftermiddag. Her møder de West Ham hjemme på Old Trafford. 

SENESTE NYT...
OP | NED