• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Lykkelig Guardiola efter 6-0: Spillerne var fremragende

Pep Guardiola roser sine spillere efter 6-0-sejren over Chelsea.

Af Victor Risager

6-0.

Det blev slutresultatet, da Pep Guardiolas Manchester City-mandskab udraderede Chelsea i søndagens sene Premier League-kamp.

Læs også: City blitzede Chelsea i storsejr

Det var prikken over i’et efter en hård uge for Manchester City, hvor de har slået Arsenal, Everton og Chelsea, og det glæder selvsagt Pep Guardiola, der udelukkende har rosende ord til overs for sine spillere.

- Det var en utrolig præstation mod et tophold. Spillerne var fremragende. Efter nederlaget til Newcastle kiggede alle sig selv i spejlet, og vi talte med hinanden og accepterede virkeligheden og så fremad.

- Det handler om at være rolig og så skal spillerne have en stor kompliment. Hjemme mod Arsenal, hjemme mod Chelsea og ude mod Everton væk er en hård, hård uge, og vi gjorde det utroligt. I denne uge med tre hårde kampe, hvor vi har spillet på den måde med den intensitet og lyst, har spillerne været fremragende. Jeg takker dem for hvad de har opnået, fortæller Guardiola ifølge Sky Sports.

Sejren over Chelsea betyder, at Manchester City ligger nummer med 65 point efter 27 kampe. Liverpool har imidlertid ligeså mange point, men mangler at spille en kamp.

Se højdepunkterne fra Manchester Citys sejr over Chelsea øverst i artiklen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus