Målmandsfejl og udvisning gav Arsenal vigtig udesejr mod Watford

Watford-anfører Troy Deeney blev udvist i første halvleg, og Ben Foster kostede et mål, da Arsenal tog en smal 1-0-sejr på udebane.

Gæsterne fra Arsenal kom foran efter 10 minutter ved Pierre-Emerick Aubameyang, og under et minut senere blev Watford-kaptajn Troy Deeney udvist for en hånd i hovedet på Lucas Torreira, og det betød, at Arsenal kunne køre en smal 1-0-sejr hjem.

Blot ti minutter var der spillet, da Watford-keeper Ben Foster laver en kæmpe fodfejl, som Pierre-Emerick Aubameyang straffer. En hård start for værterne blev endnu værre, da Troy Deeney et minut senere så direkte rødt.

Arsenal satte sig på boldbesiddelsen, men alligevel kunne Watford blive farlige i perioder. Alligevel stod det fortsat 0-1 ved pausen.

Efter pausen fik Henrikh Mkhitaryan en god mulighed, men Ben Foster reddede flot. Gæsterne skiftede Torreira ud med Mesut Özil, og det betød, at de sadlede en smule om. Watford fik mere plads, og i flere omgange var de tætte på.

Adam Masina var lige ved at blive helten efter lidt over en times spil, da han kanonerede bolden på krydset, men desværre for Watford gik den forbi.

Flere gange var Arsenal tæt på at slippe igennem, men hjemmeholdet forsvarede sig heroisk, og mod slut var de tæt på at score. Andre Gray blev spillet helt fri og passerede Bernd Leno, men desværre for ham blev trækket for langt.

Flere mål blev det ikke til, og så kunne Arsenal juble over en vigtig sejr til top fire. Samtidig var det holdets første clean sheet på udebane i Premier League-sæsonen.