2016-01-06 12:32
Foto: Peter Kneffel/Polfoto

Det kan ikke betale sig for Manchester United at forsøge at overtale Pep Guardiola til at vælge klubben, for aftalen med de lyseblå bysbørn er alligevel så godt som underskrevet.

I går tirsdag bekræftede Pep Guardiola, at han planlægger at fortsætte sin karriere i Premier League, og det fik kun spekulationerne om hans fremtid til at tage yderligere fart. Især Manchester City nævnes som den næste destination for spanieren.

Nu ser det ud til, at Manchester United også har erkendt, at Guardiola er på vej til den anden ende af byen. De røde djævle er ellers også flittigt blevet omtalt som en mulig ny arbejdsgiver for træneren, men ifølge lokalavisen Manchester Evening News kommer United ikke til at bejle til Guardiola.

Det skyldes, at man på Old Trafford anser Guardiolas aftale med City så godt som en realitet allerede. Derfor er der ingen mening med at forsøge at overbevise ham om noget andet. 

I stedet holder man ifølge avisen fast i Louis van Gaal, som vejrer en smule morgenluft efter weekendens sejr over Swansea - den første i ni kampe.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?