Man United smed 2-0-føring på St. James' Park

Manchester United var foran 2-0 og havde Newcastle United i sækken, men The Magpies rejste sig i et forrygende opgør, der endte 3-3.

Manchester United har været et noget søvndyssende mandskab i denne sæson, men tirsdag aften var De Røde Djævle leveringsdygtig i forrygende underholdning, da holdet gæstede hårdtprøvede Newcastle United på St. James' Park.

Et vanvittigt opgør, der ganske enkelt havde det hele, endte 3-3 efter en sen udligning af hjemmeholdet.

Manchester United har haft voldsomt svært ved at score i denne sæson og særligt i første halvleg, men det var ikke noget problem denne tirsdag. Efter ni minutter tog værternes Chancel Mbemba hånden til hjælp i straffesparksfeltet, og så gjorde Wayne Rooney det i sikker stil til 1-0 fra 11 meter.

Wayne Rooney var også ophavsmand til 2-0-scoringen efter 38 minutter, da han fornemt satte Jesse Lingard i scene, som fra en spids vinkel fordoblede United-føringen.

Newcastle United var på dette tidspunkt helt ude at sejle, men kort før pausen fik hjemmeholdet en livline, da Georginio Wijnaldum dukkede op som en trold af en æske og helflugtede reduceringen til 1-2 i netmaskerne.

Det fyrede op under hjemmeholdet efter pausen, hvor Manchester United var under beskydning, og efter 67 minutter fik Newcastle som fortjent. Chris Smalling flåede Aleksandar Mitrovic omkuld i feltet, og dermed fik værterne tilkendt deres første straffespark siden december 2014. Mitrovic tog selv ansvaret og udlignede til 2-2.

Newcastle fortsatte med at være i teten, men det var Manchester United, der viste tænder. Med ti minutter tilbage dumpede bolden tilfældigt ned for fødderne af Wayne Rooney, der fra kanten af feltet hamrede den op i krydset til 3-2. Fremragende scoring af englænderen og en scoring, der fik selv Louis van Gaal til at smile.

Smilet stivnede dog igen i slutminutterne, da Newcastle fik hevet det ene point i land. Paul Dummett havde sneget sig med frem fra sin venstreback-position, og fra kanten af feltet tordnede han bolden i nettet til slutresultatet 3-3.

Knap så meget underholdning var der på Villa Park, hvor Aston Villa med Jores Okore i startopstillingen slog Crystal Palace med 1-0 efter en scoring af Joleon Lescott. West Ham fik vendt 0-1 til en 3-1-sejr over Bournemouth blandt andet takket være to scoringer af Enner Valencia.