• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Benjamin Lillelund

Manager afviser: Stjernespiller skal ikke til Bayern

Dele Alli har absolut ingen intentioner om et skifte til Bayern München.

Af Benjamin Lillelund

I løbet af det sidste år har Dele Alli fået sit gennembrud på den helt store scene og var blandt andet manden bag Tottenhams sejr over ellers ustoppelige Chelsea i starten af januar.

Alli scorede nemlig de to mål i den kamp - meget karakteristisk for den 20-årige englænder, som er begyndt at score det ene mål efter det andet på trods af sin placering midt på banen.

Blandt andet på grund af den kamp er Tottenham-profilen blevet rygtet til adskillige storklubber siden, heriblandt Bayern München. De rygter afviser manager Mauricio Pochettino dog på det groveste.

- De her rygter kommer altid, når spillerne er gode, eller trænerstaben er gode, når tingene går godt, siger Pochettino ifølge goal.com.

- Men han er glad for os, og Tottenham er i gang med at skabe et meget godt hold og en god filosofi. Han nyder sin tid her, og der er ingen grund til at være bekymret over den information, afslutter han.

Dele Alli har indtil videre scoret 11 sæsonmål i Premier League og er dermed den mest scorende midtbanespiller i ligaen.

Ifølge Football Observatory vurderes Deli Alli til over 800 millioner kroner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus