• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Managerskifte giver muligheder for Jannik Vestergaard: En ny start for alle

Engelske Southampton har skiftet manager, og det managerskifte kan blive vigtigt for Jannik Vestergaard, der ikke har spillet meget fodbold på det seneste.

Af Kenneth Jensen

Han var godt nok med i 2-2 kampen mod Manchester United i lørdags, men ellers er det ikke meget spilletid, den danske landsholdsspiller Jannik Vestergaard har fået på det seneste.

Det startede ellers godt, siden han i sommer skiftede fra Borussia Mönchengladbach. Masser af spilletid, men efterhånden blev resultaterne dårlige, og Vestergaard var stort set altid på bænken for Southampton.

De dårlige resultater kostede senest Mark Hughes jobbet som manager for klubben, og nu har mandskabet i stedet ansat østrigske Ralph Hasenhüttl, der skal guide holdet i sikkerhed.

Hasenhuttl har en fortid som manager i blandt andet Ingolstadt og senest RasenBallsport Leipzig, så han kender tysk fodbold og Jannik Vestergaard. Det er dog tvivlsomt, om kendskabet betyder så meget. Det vigtigste er at gribe muligheden, hvis den opstår.

- Man vil gerne efterlade et indtryk og vise den bedste side af sig selv. Det er en ny start for alle. Han kommer ind med et åbent sind, og alle starter på nul, siger Jannik Vestergaard ifølge Daily Echo og forklarer:

- Jeg tror ikke, det kun gælder for mig - alle er tilbage på samme niveau og skal bevise sig. Det er jo ikke en god situation (i ligaen, red.) i øjeblikket, og folk er ikke glade, men det er en mulighed for at starte forfra.

Danskeren kæmper med Maya Yoshida, Jack Stephens og Wesley Hoedt om spilletid.

- Det er en lige og et hold med meget konkurrence. Vi har mange gode centerbacks, der kæmper for to pladser, og alle vil selvfølgelig spille alle kampe. 

- Jeg er ikke tilfreds (med at spille så lidt), men jeg ved også, at jeg skal blive ved med at vise, hvem jeg virkelig er, og hvad jeg kan give til det her hold. Jeg fokuserer på mig selv og på at bringe det bedste, jeg kan, til holdet på banen, siger Jannik Vestergaard. 

Danskeren, 26 år, sad på bænken i hele opgøret, da Southampton tabte med 1-3 til Tottenham onsdag aften. "Saints" ligger tredjesidst i Premier League med ni point efter 15 kampe - samme pointantal som Fulham, der ligger sidst.

Næste opgave for Jannik Vestergaard og Southampton er på lørdag, hvor der venter en udekamp mod Cardiff.

Superliga

Mere Superliga

Fokus